جوراب ژله ای ترک را میتوان به عنوان «لباسهای تولید شده یا بافتنی برای پوشیدن روی پا» خلاصه کرد. معمولاً با دستگاه بافندگی دستی و دایره ای بافتنی می شود. محصولات تولیدی های امروزی جوراب را می توان از نظر کیفیت پارچه، رنگ و نوع دوخت متمایز کرد.
جوراب ها مانند کفش ها دارای اعداد خاصی هستند. بنابراین، این یکی از نکات مهمی است که در هنگام ترجیح آنها باید مورد توجه قرار گیرد. جوراب ها بیشتر به صورت ماشینی با حجم تولید مشخص تولید می شوند.
درزهایی وجود دارد که قسمت های خاصی از هر جوراب استاندارد را نگه می دارد. توجه به این درزها در انتخاب جوراب برای افراد دیابتی ضروری است تا از مشکلات احتمالی پا جلوگیری شود.
از نظر چسبندگی خوب روی پا، قسمت هایی از جوراب که به مچ پا می رسد، کشسان بوده و ویژگی کشش را دارد. مهم است که این قسمت مچ پا را بیش از حد سفت نکند. بسیاری از جوراب هایی که امروزه تولید می شوند دارای انعطاف پذیری کامل هستند.
این از نظر گرفتن کامل پا، اطمینان از گرم شدن ایده آل پا و از بین بردن مشکل لیز خوردن بسیار مهم است. همچنین انعطاف پذیری برای پوشیدن و درآوردن را فراهم می کند. جوراب ها انواع مختلفی دارند که با توجه به ترجیحات مختلف کفش و محیط ترجیح داده می شوند.
این نوع جوراب ها که به بلند، کوتاه و باله تعبیر می شوند، با هدف راحتی در استفاده طراحی شده اند. جوراب ها به اندازه کفش محافظ هستند. با کاهش مقاومت پا در برابر فشار از آسیب دیدن پوست جلوگیری می کند.
همچنین با نگه داشتن پا در دمای ایده آل از گردش خون پشتیبانی می کند. همچنین از ضربه های احتمالی کفش جلوگیری می کند و احتیاط را در برابر شکایات مزمن مانند پینه ایجاد می کند. حمایت در برابر قارچ: سرعت طولانی مدت یا تعریق به دلیل کفش های ترجیحی و مقدار رطوبت ناشی از آن می تواند زمینه را برای مشکلات قارچی که اغلب با آن مواجه می شوید آماده کند.
همه جوراب های تولید شده ایده آل این رطوبت را به دام می اندازند و از تجمع آن روی پوست جلوگیری می کنند. اگرچه به طور مستقیم نیست، اما استفاده از جوراب به طور غیر مستقیم به جلوگیری از مشکلات قارچی کمک می کند.