ماهی از آن دسته غذا های است که اگر بد طبخ شود بوی نامطبوعی دارد و اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی باشد که نسبت به بوی غذا حساسیت دارند هرگز نمی توانید این خوراکی لذیذ را بخورید. با آراد برندینگ همراه باشید تا با روش های ساده و کاربردی بوی زهم ماهی را از بین ببرید.
یکی از بهترین انواع ماهی های موجود در بازار، ماهی قزل آلا طلایی است این ماهی انواع بزرگ و کوچک دارد و بسیار خوشمزه می باشد. از ویژگی های ظاهری این ماهی میتوان به بدن و گوشت سفت و فشرده، و بال و دم پهن آن اشاره کرد.
ماهی قزل آلا خود گونه های مختلفی دارد که ماهی قزل آلا رنگین کمان یکی از این موارد است. خواص این ماهی بسیار بالا بوده و مصرف آن برای تمام سنین بسیار امر مهم و ضروری به شمار می رود.
در اکثر شهرهای سطح کشور پرورش موجودات آبزی انجام می شود مثلا ماهی قزل آلا شیراز در این شهر بصورت زنده و به تعداد بالا صورت می گیرد.