میوه عناب نرم که معمولاً در نواحی مدیترانه و دریای اژه کشت میشود، به نامهای Çiğde یا İnnabi نیز شناخته میشود. این میوه را که در فصل روی درخت می روید را با دقت جمع آوری و خشک می کنیم و هر فصل به شما تحویل می دهیم.
مصرف بیش از حد آن می تواند باعث ایجاد مشکلات گاز و نفخ شود. علاوه بر این، کربوهیدرات های موجود در ترکیب عناب می تواند منجر به تغییر در سطح قند خون شود. اثر آلرژی، اسهال و تسریع جریان خون در مصرف زیاد آن ممکن است از مضرات عناب باشد. باید از مصرف زیاد خودداری شود.
به دلیل کالری کم، می تواند یک میان وعده باشد که افراد رژیم می توانند به لیست تغذیه خود اضافه کنند. در عین حال، افرادی که پرداخت دارند نیز می توانند به لطف ویژگی پرداخت شوتر انتخاب کنند. از آنجا که انرژی می دهد، می توان آن را بعد از تمرین یا در یک روز تند مصرف کرد.
توصیه می شود در ظروف شیشه ای در محیطی مرطوب و بدون هوا نگهداری شود. اگر فشار خون پایین دارید، قبل از مصرف عناب باید با پزشک مشورت کنید. همچنین برای پیشگیری از عوارض مصرف میوه عناب توسط زنان باردار که ممکن است باعث واکنش های آلرژیک شود، مشورت با پزشک متخصص ضروری است.
عناب میوه ای است که با توجه به افزایش تولید به تازگی ذخیره سازی آن آغاز شده است. با این حال، برای ذخیره سازی مناسب؛ لازم است تأثیر برخی کاربردها قبل و بعد از برداشت بر قابلیت نگهداری میوه عناب آشکار شود.
تأثیرات مثبتی بر افراد مبتلا به اختلال افسردگی دارد. برای بیماری هایی مانند برونشیت و آسم بسیار مفید است. برای کسانی که مشکلات معده و روده دارند نتایج بسیار مثبتی دارد.
اگر در تابستان کاشته شود، باید به طور منظم آبیاری شود. بعد از حدود 15 تا 20 روز، نهال ها شروع به تشکیل می کنند. اگر کاشت در فصل زمستان انجام شود، بذر در بهار جوانه می زند. آبیاری باید بسته به شرایط آب و هوایی محل کاشت انجام شود.